Møllaren Ull Folkeverksted

Kan du noe om farging & karring av ull eller ønsker å lære? Vi søker både kursholdere og frivillige!

Gjennom Bybonden har vi  fått inn 16 kg rå ull som kommer rett fra klipping. Nå gjenstår det å vaske, farge, karre og spinne ullen slik at vi får garn til strikking. 

Til dette Folkeverkstedet har vi i førsteomgang behov for kursholdere som kan lære bort noe om både farging av ull, karring og spinning til andre som ønsker å være frivillige i prosjektet. Det er ikke nødvendig at man er "ekspert" på dette, men man må kunne lære bort det grunnleggende.

Vi legger opp til å starte 26. august, men dette avhenger av at vi har kursholdere / frivillige. Folkeverkstedet vil være om tirsdager fra kl 18.00-21.00. Det vil være flere frivillige i prosjektet som kan være med på å rotere slik at hver frivillig kan delta på verkstedet ca 1-4 ganger i måneden alt avhengig av den frivillige sin disponibilitet. Vi holder til inne på Vitalitetssenteret på Møhlenpris i andre etasje.

Frivlligsentralen tar nødvendige smittevernshensyn og derfor blir det ikke flere enn fem deltakere på gruppen i tillegg til kursholder / frivillig. Vi vil holde minst en meter avstand og ha antibac tilgjengelig. 

Interessert? Send oss gjerne en mail til  post@mollaren.frivilligsentral.no 

2021 © Møllaren Frivilligsentral