GRATIS KURS: Hvordan lage en proff hjemmelaget video med hjelp av app og animasjon?

Frivilligsentralen har fått tildelt midler til digital kompetanseheving for våre frivillige og andre interesserte. Det er veldig gøy ettersom det gir oss mulighet til å holde kurs for deg som ønsker å bli tryggere på blant annet videoredigering på mobilen og streaming - og dermed bli bedre rustet til å kunne dele noen av dine interesser / hobbyer digitalt med andre. Hensikten er at du vil få nok kunnskap til å kunne lage hjemmevideoer; enten bare for moro skyld eller til markedsføring som kan deles på sosiale media.

Kurset er veldig lavterskel og er for alle som vil lære seg å lage gode videoer med egen mobiltelefon ved hjel av små triks og smarte apper. I tillegg vil dere få lære noe om hvilke plattformer dere kan bruke dersom dere ønsker å streame aktiviteter. 

Kurset starter 4 november og vil gå over fire onsdager i november. Vi skal være på Cornerteateateret og kursholder er fra Bakom som holder til på Damsgård. Kurset er fra kl 17.30-19.30 og har begrenset med plass.

04/11: Videoredigering

11/11: Videoredigering

18/11: Animasjon

25/11: Animasjon

Hvis du bare har anledning til å f.eks  ta delen som handler om videoredigering går det også helt fint. Animasjonen blir som prikken over i-en :) 

Har du spørsmål, innspill eller ønsker å melde deg på? Da hører jeg gjerne fra deg innen 29. oktober. 

post@mollaren.frivilligsentral.no 

2021 © Møllaren Frivilligsentral