Torsdag 19 November 2020
19.11.2020 kl. 18:00 - 06.12.2020 kl. 18:00, Møllaren Aktivitetshus Vi gir bort overraskelsespakker til jul. Siste frist 6 desember!
Siste frist for bestilling 6 desember.

Siste frist for bestilling var dessverre 6 desember. Butikken åpner igjen 13 januar kl 18.00-20.00. Hvis du ønsker å bestille en pakke til vi åpner igjen, send gjerne en epost til post@mollaren.frivilligsentral.no 

Møllaren Frivilligsentrals pop-up-bruktbutikk er proppfull av flotte klær til både barn & voksne. Nå som det nærmer seg jul, ønsker vi å bidra til ekstra juleglede i de nesten tusen hjem og gi bort overraskelespakker til de som synes at det høres gøy ut. Det vil være mulighet for å vippse en frivillig donasjon, men ja, det er absolutt ikke nødvendig. 

Kunne du tenke deg nye, brukte klær (selvfølgelig uten flekker, knapper, nupper og alt dette) til jul eller noen du er glad i? Da må du fylle inn i skjemaet nedenfor hvilken størrelse sånn circa du er på jakt etter og om du har noen spesielle ønsker.

Julegavene må hentes på Møllaren Aktivitetshus i Professor Hansteens gate 65. Vi kommer tilbake til tidspunkt. Vi gleder oss til mange bestillinger!

Hilsen alle frivillige som ser frem til å finne frem både flotte skatter, pakke inn og skrive en liten julehilsen oppå det hele :)

Påmelding er stengt
2021 © Møllaren Frivilligsentral