Søndag 14 November
Kl. 13:00 - 15:00 Bli med på barneklatring!
Ledige plasser søndag 14 november fra 13.00-15.00

Vi ønsker å gi barn muligheten til å utfolde seg i klatreveggen, og tilbudet er foreløpig helt gratis! Nå i starten er det vanligvis klatring annenhver lørdag mellom kl. 11 og 13, men neste gang blir SØNDAG 14 november fra kl 13.00-15.00.  

For at alle som kommer skal få muligheten til å klatre, ber vi om påmelding på e-post eller via skjema. De som ikke får plass første gang vil bli prioritert neste gang😊  

Sikkerhet er viktig når vi klatrer. Vi stiller med minst 3 kvalifiserte voksne sikrere hver gang. Tilbudet er et samarbeid mellom Møllaren Frivilligsentral og SK Djervs nye klatre- og friluftslivgruppe.

Dersom du har lyst til å prøve, eller er nysgjerrig på mer informasjon, kan du sende en e-post til post@mollaren.frivilligsentral.no

PS: Det står nedenfor at det er begrensning på 8 plasser. Det er fordi påmeldingsskjema bare registrer den voksne som påmeldt og ikke antall barn som meldes på. Altså et ikke helt optimalt system, men det fungerer greit for oss internt. Med fire sikringsinstruktører har vi plass til 16 barn :) 

Påmelding er stengt
2021 © Møllaren Frivilligsentral