Velkommen til skrekkelig Halloween-feiring!

Inngang på baksiden av Omnibus (barnehagen på Møhlenpris oppveksttun) i Thormøhlens Gate 23

Endelig nærmer Halloween seg igjen, uæææhh! I år er det Tidsreiser som står for underholdningen og her kan vi røpe at det blir både hinderløype, en krypt bestående av en sarkofag, en mumie, skummel musikk og mye mer. Og oppi alt dette, skal deltakerne inn og forsøke og finne en skatt, og ta den helskinnet med seg ut igjen. Det blir skrekkelig!

Tidspunkt etter alder:

Vi inviterer de minste fra 5-8 år fra kl 17.00-18.00 og de fra 8-12 år fra kl 18.00-19.00. Da blir det skummelt den første timen, men ikke MEGASKUMMELT slik det vil bli etterpå. Om dere ønsker å ha de minste der etter kl 18.00 så er dere selvfølgelig velkommen til det, men da tar altså den skumle stemningen seg litt opp.

Feiringen vil være tirsdag 31 oktober fra kl 17-19.00 og vi skal være på Omnibus (Møhlenpris oppveksttun). Inngangen vil være på baksiden av Omnibus i Thormøhlens Gate 23 (Trikkehallen). Utgangen blir mot barnehageplassen.

Det blir selvfølgelig også godteri og forhåpentligvis mulighet for ansiktsmaling - og ikke minst vil det være mulig å handle både kake, pizzasnurr, kaffe, brus og saft i kafeen. Den vil være på Sydens Fritidsklubb som har inngang rett ved siden av Omnibus. Det er på denne siden besøkende vil guides ut (altså på lekeplassen til barnehagen) og det er her utdelingen av snop vil være.

Og sist, men ikke minst: Det blir Halloween-trikk i år også!!

Velkommen til skrekkelig Halloweenfeiring!!

Hilsen FAU, Sydens Bataljon, Bergen Tekniske Museum & Møllaren Frivilligsentral

2024 © Møllaren Frivilligsentral