Møllaren Frivilligsentral søker flere frivillige fra høsten!

Bli en del av bruktbutikken, sykkelverkstedet, klatringen eller nye MØLLAREN STREAMER?

Har du litt tid til overs og har lyst til å bidra inn i gode lavterskel-aktiviteter for både barn og voksne på Møhlenpris? Da vil vi gjerne invitere deg inn i frivillig-gjengen vår enten i bruktbutikken, på sykkelverkstedet, folkeverkstedet, lørdagsklatringen eller på nye MØLLAREN STREAMER med oppstart august/september!

Hva kan du bidra med?

- Bruktbutikken har særlig behov for frivillige som kan være med og ta ansvar for å holde butikken åpent onsdager fra 18.00-20.00 og torsdager fra 12.00-14.00.

- Sykkelverkstedet ønsker seg flere sykkelentusiaster på laget som blant annet kan eller vil lære å bytte slange, justere gir og bremser. 

- Lørdagsklatringen har behov for voksne som har brattkort og kan bli med på å ta en vakt hver 4 eller 6 helg. 

- Til folkeverkstedet hadde det vært flott med flere frivillige som elsker å sy, spinne eller strikke og kan ta vakt 1-2 ganger i måneden.

- Til nye MØLLAREN STREAMER er vi på jakt etter deg som er interessert i film og prat og ønsker å bli med på å sette opp Møllaren Frivilligsentral sin egen youtube kanal og forme denne med godt innhold. Innføringskurs i august/september!

- Til fritidstilbudet for barn på 5-7 trinn ser vi etter deg som er ledig på dagtid, som gjerne har erfaring med å jobbe med barn, og som har mulighet til å være frivillig en gang i uken i ca 2 timer. 

Høres dette ut som noe for deg eller noen du kjenner? Gi oss en lyd da vel! post@mollaren.frivilligsentral.no 

2022 © Møllaren Frivilligsentral