Bli med og levere ut bøsser eller lage vafler på TV-aksjonsdagen?

TV-aksjonskomiteen på Møhlenpris trenger flere frivillige til aksjonsdagen 24 oktober

Hvert tredje sekund blir en jente giftet bort et sted i verden. Gjennom årets TV-aksjon skal vi sammen gi jenter muligheten til å velge sin egen framtid, og vie seg til livet. Gjennom Plan sitt arbeid skal vi jobbe for at jenter får bli på skolen, at barn, unge og eldre får opplæring i jenters rettigheter og i likestilling og at lovverket skal beskytte barn fra å bli giftet bort. Barn skal få være barn, ikke brud.

Organisering av TV-aksjonen på Møhlenpris:

Det er Møllaren Frivilligsentral som organiserer TV-aksjonen på Møhlenpris. I fjor var aksjonen heldigital, men i år blir det i tradisjonen tro utlevering av bøsser på Vitalitetsenteret på aksjonsdagen, søndag 24 oktober. For at aksjonsdagen skal bli en fin opplevelse for alle hvor vi har gode systemer for inn - og utlevering av bøsser og gjerne t.o.m noe enkel servering som kaffe, saft, boller, kake eller vafler, trenger vi 6-8 frivillige som kan være med og bidra. Blir du med? 

- Vakten(e) for utlevering av bøsser er fra kl 15.30-16.30

- Vakten(e) for bistå i enkel servering er fra kl 17.00-18.30

- Vakten(e) for innlevering av bøsser er fra kl 17.00-18.30

Gi gjerne en lyd til post@mollaren.frivilligsentral.no innen 8 oktober om dette er noe du vil være med på. Og selvfølgelig, om du heller har lyst til å gå med bøsse er du hjertelig velkommen til registrere deg som bøssebærer her: https://blimed.no/

Velkommen til å bli med på TV-aksjonen Plan 2021!

Hilsen TV-aksjonen Møhlenpris


2021 © Møllaren Frivilligsentral